امروز:

27 مرداد 1404 1:31 ق.ظ

نخستین کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی

تاریخ های مهم همایش
مهلت ارسال مقالات
آخرین مهلت ثبت نام
برگزاری کنفرانس
برگزار کنندگان
مجلات علمی تخصصی

دبیرخانه نخستین کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی اعلام می دارد: اساتید و پژوهشگرانی که مقاله ایشان مورد پذیرش کنفرانس قرار گرفته است؛ در صورت تمایل برای چاپ مقاله در مجلات علمی تخصصی با دبیرخانه کنفرانس تماس حاصل فرمایند.

پوستر همایش
فایل های مورد نیاز
چالش معرفی رویداد
سایر کنفرانس ها
خبر تصویری

اهداف کنفرانس

1- آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی پژوهشگران و جدیدترین روش و شیوه پژوهشی انجام یافته در مدیریت آشپزی و قنادی.

۲– فراهم نمودن بستری مناسب جهت انتقال و ترویج دانش وتجربيات.

۳– جلب توجه صاحب نظران و سیاستگزاران بخش های مرتبط به اهمیت رشته های مدیریت آشپزی و قنادی در جامعه.

۴- تشویق و ترغیب محققان و کارشناسان و ایجاد فضایی مناسب جهت ارائه نتایج پژوهش ها.

۵- ایجاد بستری مناسب جهت آشنایی، هم‌ اندیشی و تبادل اطلاعات بین دانشجویان، متخصصان و اساتید کشور با آخرین نوآوری‌ها و دستاوردها.

۶- مهیا نمودن زمینه ای مناسب جهت بروز، رشد پی دی پی و استفاده بهینه و حداکثری از پتانسیل های موجود در میان اساتید، دانشجویان و فرهیختگان دانشگاهی.

۷- توجه و دقت مردم و مسئولین عزیز به ضرورت انجام کارهای پژوهشی.