امروز:

27 مرداد 1404 1:40 ق.ظ

نخستین کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی

۱. مدیریت و بازاریابی در صنعت آشپزی و قنادی
– استراتژی های بازاریابی و برندینگ برای رستوران ها، قنادی ها و کافه ها
– مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک در صنعت غذا
– نقش شبکه های اجتماعی و دیجیتال مارکتینگ در جذب مشتری
– مدیریت هزینه و قیمتگذاری در کسب وکارهای آشپزی و قنادی

۲. نوآوری در فناوری و تولید غذا
– استفاده از هوش مصنوعی و رباتیک در آشپزی و قنادی
– فناوری های نوین در پخت، نگهداری و بسته بندی مواد غذایی
– نقش چاپ سه بعدی در طراحی و تولید محصولات قنادی و آشپزی مولکولی
– توسعه نرم افزارهای مدیریت آشپزخانه و رستوران (POS، انبارداری، برنامه ریزی منو)

۳. توسعه پایدار و مسئولیت اجتماعی در صنعت غذا
– مدیریت پسماند و بازیافت در رستوران ها و قنادی ها
– استفاده از مواد اولیه پایدار و ارگانیک
– کاهش مصرف انرژی و آب در فرآیندهای تولید غذا
– نقش کسب وکارهای غذایی در حمایت از محیط زیست و جامعه

۴. هنر و خلاقیت در آشپزی و قنادی
– تلفیق فرهنگ ها و سبک های بین المللی در آشپزی مدرن
– طراحی خلاقانه دسرها و محصولات قنادی
– نقش علم و تکنیک های مدرن در آشپزی (مانند آشپزی مولکولی، سوس‌وید)
– تأثیر طراحی و دکوراسیون بر تجربه مشتری در رستوران ها و کافه ها

۵. سلامت، ایمنی و استانداردهای غذایی
– مدیریت کیفیت و کنترل بهداشت در آشپزی و قنادی
– توسعه محصولات سالم، کم چرب، بدون قند و مناسب برای رژیم های خاص
– استانداردهای بین المللی (HACCP، ISO) و گواهینامه های حلال
– نقش غذاهای فراسودمند (Functional Foods) در صنعت آشپزی

۶. آموزش و توسعه نیروی انسانی
– روش های نوین آموزش آشپزی و قنادی (آموزش آنلاین، دوره های مجازی)
– مدیریت منابع انسانی و رهبری در محیط های آشپزخانه های صنعتی
– مهارت های نرم و کارآفرینی در صنعت غذا
– نقش مدارس و دانشگاه های آشپزی در تربیت نیروی متخصص

۷. کارآفرینی و مدل های کسبوکار نوین
– استارت آپ ها و کسب وکارهای نوپا در صنعت غذا (فوداستارت آپ ها)
– فرانچایزینگ و توسعه شعب در صنعت رستوران و قنادی
– مدل های درآمدی جدید (تحویل غذا، اشتراک غذایی، پاپآپ رستوران ها)
– چالش ها و فرصت های سرمایه گذاری در صنعت آشپزی و قنادی

۸. گردشگری غذایی و تجربه مشتری
– نقش غذا در جذب گردشگر (توریسم غذایی)
– طراحی منو و تجربه غذایی منحصربه فرد برای مشتریان
– مدیریت رویدادهای غذایی (فستیوال ها، مسابقات آشپزی)
– تأثیر رضایت مشتری در موفقیت رستوران ها و قنادی ها