دبیرخانه نخستین کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی اعلام می دارد: اساتید و پژوهشگرانی که مقاله ایشان مورد پذیرش کنفرانس قرار گرفته است؛ در صورت تمایل برای چاپ مقاله در مجلات علمی تخصصی با دبیرخانه کنفرانس تماس حاصل فرمایند.
کنفرانس بینالمللی مطالعات میانفرهنگی هنر و رسانه
چهارمین همایش علمی و پژوهشی توسعه و ترویج فرهنگ و هنر ایران
کنفرانس ملی مدیریت استراتژیک در کسب و کارهای دانش بنیان: رویکردی به سوی توسعه پایدار
کنفرانس بین المللی کارآفرینی اجتماعی: خلق آینده ای پایدار از طریق نوآوری
کنگره سالانه علوم و فناوریهای پیشرفته مهندسی هوافضا، رباتیک، نانو و انرژی های تجدیدپذیر
کنفرانس سراسری پیشگامان نوآوری در مهندسی کامپیوتر، فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی
اولین کنفرانس ملی مطالعات و تحقیقات نوین در مدیریت و مهندسی صنایع
سایت فلان
سایت فلان
سایت فلان
سایت فلان
سایت فلان
سایت فلان
سایت فلان
سایت فلان
سایت فلان
خبر تصویری
1- آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی پژوهشگران و جدیدترین روش و شیوه پژوهشی انجام یافته در مدیریت آشپزی و قنادی.
۲– فراهم نمودن بستری مناسب جهت انتقال و ترویج دانش وتجربيات.
۳– جلب توجه صاحب نظران و سیاستگزاران بخش های مرتبط به اهمیت رشته های مدیریت آشپزی و قنادی در جامعه.
۴- تشویق و ترغیب محققان و کارشناسان و ایجاد فضایی مناسب جهت ارائه نتایج پژوهش ها.
۵- ایجاد بستری مناسب جهت آشنایی، هم اندیشی و تبادل اطلاعات بین دانشجویان، متخصصان و اساتید کشور با آخرین نوآوریها و دستاوردها.
۶- مهیا نمودن زمینه ای مناسب جهت بروز، رشد پی دی پی و استفاده بهینه و حداکثری از پتانسیل های موجود در میان اساتید، دانشجویان و فرهیختگان دانشگاهی.
۷- توجه و دقت مردم و مسئولین عزیز به ضرورت انجام کارهای پژوهشی.
تلفن تماس:
09306406837
آمار سایت
کاربران آنلاین: 0
بازدیدکنندگان امروز: 0
بازدیدهای امروز : 0
بازدیدکنندگان دیروز: 17
بازدید دیروز: 28
کل بازدیدکنندگان : 3940
کل بازدید ها: 9534
© تمام حقوق مادی و معنوی برای نخستین کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی محفوظ است.