از کلیه اساتید و اندیشمندان فعال در زمینه پژوهش، در رشته های مدیریت آشپزی و قنادی دعوت بعمل می آید در صورت تمایل به همکاری در داوری مقالات لطفا رزومه خود را در بخش سامانه داوران بارگذاری نمایند. لطفا در وارد کردن ایمیل و شماره تماس دقت کنید تا پس از تایید پنل شما فعال شود.
انواع مقالات مورد پذیرش در کنفرانس
انواع مقالات ذیل که در راستای محورهای کنفرانس باشند، مورد پذیرش کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی واقع گردیده و در فرآیند داوری قرار خواهند گرفت: 1- مقالات علمی – پژوهشی، 2- مقالات علمی – ترویجی، 3- مقالات علمی – مروری، 4- مطالعات موردی، 5- مقالات تحلیلی 6- طرح های تحقیقاتی
ارسال گواهی نامه موقت پذیرش مقاله (پیش از برگزاری کنفرانس)
با توجه به تصمیمات اتخاذ شده در شورای سیاست گذاری کنفرانس به اطلاع آن دسته از پژوهشگرانی که تا زمان برگزاری فرصت ندارند تا گواهی های خود را دریافت کنند رسانده می شود در صورتی که مقاله آنان پذیرفته شده باشد می توانند در این خصوص با دبیرخانه همایش تماس حاصل نمایند.
لیست نشریات پشتیبان کنفرانس جهت چاپ مقالات
دبیرخانه کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی اعلام می دارد: اساتید و پژوهشگرانی که مقاله ایشان مورد پذیرش کنفرانس قرار گرفته است؛ در صورت تمایل برای چاپ مقاله در مجلات علمی تخصصی ذیل با دبیرخانه کنفرانس تماس حاصل فرمایند.
1- ماهنامه فرا اقتصاد بین الملل
2- مجله جهان نوین
زمان اعلام نتایج داوری مقالات
نتایج داوری هر مقاله ، حداکثر 4 روز پس از ثبت در سایت ، اعلام می شود.
اطلاعات حساب کنفرانس
پس از پذیرش مقاله، پژوهشگران جهت تکمیل ثبت نام به صورت نهایی علاوه بر مراجعه به بخش ثبت نام و زیر بخش آن تعرفه های ثبت نام، هزینه ها به روش ذیل پرداخت گردد:
پرداخت هزینه به شماره کارت 6104337912005988 به نام علیرضا محمودی فرد صورت گیرد و رسید آن نیز از طریق ایتا به آی دی a100m100 ارسال گردد.
نمایه سازی مجموعه مقالات کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی در پایگاه سیویلیکا (مرجع دانش)
به استحضار پژوهشگران ارجمند می رساند کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی تحت تایید و حمایت سیویلیکا برگزار می گردد و مجموعه مقالات این کنفرانس نیز در پایگاه سیویلیکا نمایه و منتشر خواهد گردید.
نمایه سازی مجموعه مقالات کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی در پایگاه اطلاعات علمی مجلات و همایش ها (confpaper)
به استحضار پژوهشگران محترم می رساند طبق تفاهم نامه همکاری بین پایگاه اطلاعات علمی confpaper و کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی، کلیه مقالات پذیرش شده این کنفرانس در پایگاه نامبرده درج و نمایه سازی می گردد.
نمایه سازی مجموعه مقالات کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی در پایگاه داده های علمی تمام متن (TPBin)
به استحضار پژوهشگران گرامی می رساند طبق تفاهم نامه همکاری فی مابین با پایگاه TPBin کلیه مقالات پذیرش گردیده پس از برگزاری کنفرانس در پایگاه مذکور نشر و نمایه سازی می گردد.
نمایه مقالات در پایگاه مجلات تخصصی نور
به اطلاع می رساند تفاهم نامه همکاری علمی با پایگاه نورمگز به امضا رسید. بر این اساس امکان نمایه مقالات پذیرش شده کنفرانس در پایگاه مجلات تخصصی نور فراهم گردید.
نمایه سازی مقالات در پایگاه استنادی علمی ایرانیان
به اطلاع پژوهشگران گرامی می رساند، پیرو پیگیری های مجدانه دبیرخانه همایش، آثار پذیرش شده در مرحله داوری اولیه کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی در پایگاه مرکز استنادی علمی ایرانیان نمایه خواهد شد.
مقالات برتر و برگزیده کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی
طبق تصمیمات اتخاذ گردیده به استحضار کلیه پژوهشگران فرهیخته می رساند دبیرخانه کنفرانس از بین تمامی مقالات ارسالی، 1 مقاله را به عنوان مقاله برتر معرفی می نماید.
مقالات برتر:
۱- به صورت رایگان و بدون داوری مجدد در مجلات علمی به چاپ می رسند.
۲- مقالات برتر در رسانه ها انتشار می یابند.
۳- لوح نقدیر به مقالات برتر اعطا می گردد.
تلفن تماس:
09306406837
آمار سایت
کاربران آنلاین: 0
بازدیدکنندگان امروز: 0
بازدیدهای امروز : 0
بازدیدکنندگان دیروز: 17
بازدید دیروز: 28
کل بازدیدکنندگان : 3940
کل بازدید ها: 9534
© تمام حقوق مادی و معنوی برای نخستین کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی محفوظ است.